Om oss

saraSara Edrén

Jag som grundat och driver Ingarö Hälsoverkstad heter Sara Edrén.
Jag arbetar som PT, Gruppträningsinstruktör och massör. När jag inte är i verkstan och tränar våra kunder är jag på Amfibieregementet, Villa Sandudden, Aktivitetsteamet eller med någon av mina PT kunder och yogar/tränar i vår fantastiska skärgård.

Licensierad PT, The Academy. Licensierad Yogainstruktör, utbildad på It’s Yoga i San Fransisco, YinYoga Sports&Mind,5 elements: YogaYama. Garudainstruktör, utbildad av James daSilva.

Annakarin Eriksson

Under åren har jag provat många olika yogaformer, men när jag kom i kontakt med Kundaliniyoga under en dag med Ayurvedisk matlagning, kände jag att jag ville utveckla mig vidare. Helheten i yogaformen tilltalade mig då man kan skapa ett yogapass specifikt för ex matsmältningen, hormoner eller stressreducering. Kundaliniyoga är lika genial som verkningsfull med sitt givna flöde av: Intoning, Kriya -sammansatyoga, vila, meditation och uttoning. På verkstan arrangerar jag kurser och Event i Kundaliniyoga!

Camilla Broman

SOMAMOVE( info och bild på g!!)

Lisa Palmqvist Hutter

Jag heter Lisa Hutter och bor på Ingarö. För mig är yogapraktiken ett fint redskap som används för att skapa inre och yttre harmoni. Ett verktyg för att arbeta med mig sig själv och komma närmare klarhet och balans.

Jag arbetar med HR på ett IT-bolag och har yogat sedan flera år tillbaka. Jag ville utveckla mig inom yoga och utbildade mig 2017/2018 till yogalärare på Atmajyoti (hathayoga).
Mediyogainstruktör, utbildning med examinering under våren 2019 på Mediyogainstitutetvåren.  Yogan bidrar till att jag mår bra i både kropp och själ och att hittar närvaro i livet, både på och utanför mattan. MediYogan hjälper kroppen att läka sig själv, denna yoga används inom sjukvården och är forskningsbaserad.

Marita Arnqvist

Utbildad undersköterska, Lomi Lomi-massör och går sista steget i akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage, eller prova på akupressur, kontakta Marita på telefon 076-390 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomeringen 300 kr i tim, inkluderat samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!

Träna och må braIngarö Hälsoverkstad – din lokala friskvårdsleverantör

Vi erbjuder en bred variation av Kondition, AshtangaYoga, Styrka, Smidighet, Spinning intervall, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Soma Move,  Tabata, HiiT, Core, SUP Yoga (Stand Up Paddelboard), Massage och Behandlingar.

Vi har placerat vår ”verkstad” mitt i Återvalls industriområde, en levande hantverksby med många yrkesgrupper representerade. Vårt mål är att göra funktionell träning och yoga lättillgängligt som en naturlig del i den lokala företagarkulturen, bidra till flöde, ökad tillväxt, starka relationer och nätverk. Företagshälsovård på många plan helt enkelt.

Ensidiga rörelser oavsett om man sitter på kontor eller med tunga vrid-, dra- och lyft, bygger starka muskler. För att ”hålla” ett helt yrkesliv och undvika eller lindra smärta behöver vi variation och de sk antagonisterna stärkas och Fascia/rörlighetsträning adderas.

Våra besökare

90% av våra kunder är Inagröbor resten kommer från angränsande kommuner eller är sommargäster. Kanske är du en av många som har hittat hit via en granne eller via djungeltelegrafen? Här tränar ”vanliga människor” och atleter sida vid sida i en tillåtande och lättsam atmosfär och vi startar fortlöpande nya klasser och privata kurser vid behov och efterfrågan. 4 deltagare krävs för att starta en ny klass eller ett nytt koncept.  Vi satsar på små grupper (max 15 personer) där individen står i fokus.

Mamma/baby, tränar Yoga/core måndag kl 10.00

”Gym råttorna” tränar varje månd-torsdagskvällar efter gruppträningen.

Golf Träningen startar upp när utomhussäsongen lider mot sitt slut.

Saknar du ett koncept? skicka förslag/förfrågan :sara@growup.se Vi uppdaterar våra koncept och vårt utbud för att du skall kunna träna på ett glädjefyllt, varierat, individuellt och fysiskt utmanande sätt.