Om oss

Träna och må braIngarö Hälsoverkstad – din lokala friskvårdsleverantör

Vi erbjuder en bred variation av Kondition, Yoga, Styrka, Smidighet, Spinning intervall, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Global Yoga, ViriaYoga, Tabata, HiiT, Core, SUP Yoga (Stand Up Paddelboard), Massage, Behandlingar och Healing mm.

Vi har placerat vår ”verkstad” mitt i Återvalls industriområde, en levande hantverksby med många yrkesgrupper representerade. Vårt mål är att göra funktionell träning och yoga lättillgängligt som en naturlig del i den lokala företagarkulturen, bidra till flöde, ökad tillväxt, starka relationer och nätverk. Företagshälsovård på många plan helt enkelt.

Ensidiga rörelser oavsett om man sitter på kontor eller med tunga vrid-, dra- och lyft, bygger starka muskler. För att ”hålla” ett helt yrkesliv och undvika eller lindra smärta behöver vi variation och sk antagonisterna stärkas och Fascia/rörlighetsträning adderas.

Våra besökare

90% av våra kunder är Inagröbor resten kommer från angränsande kommuner eller är sommargäster. Kanske är du en av många som har hittat hit via en granne eller via djungeltelegrafen? Här tränar ”vanliga människor” och atleter sida vid sida i en tillåtande och lättsam atmosfär och vi startar fortlöpande nya klasser och privata kurser vid behov och efterfrågan. 4 deltagare krävs för att starta en ny klass eller ett nytt koncept.  Vi satsar på små grupper (max 15 personer) där individen står i fokus.

Mamma/baby, tränar styrka&Kondition på Måndagar och Yoga på Torsdagar

”Gym råttorna” tränar varje måndag-torsdag efter gruppträningen.

Seniorgruppen på onsdagar går lite knackigt och har utrymme för fler deltagare för att få en god kontinuitet.

Golfare startar upp i januari.

Och ny vårterminen 2019 planeras för att du skall kunna träna på ett glädjefyllt, varierat, individuellt och fysiskt utmanande sätt.

Saknar du ett koncept? skicka en förfrågan :sara@growup.se

Ingarö Hälsoverkstad vill gärna till hela dig.

Vi på verkstan
sara
Sara Edrén

Jag som grundat och driver Ingarö Hälsoverkstad heter Sara Edrén.
Jag arbetar som PT, Gruppträningsinstruktör och massör. När jag inte är i verkstan och tränar våra kunder är jag på Amfibieregementet, Villa Sandudden, Aktivitetsteamet eller med någon av mina PT kunder och yogar/tränar i vår fantastiska skärgård.

Licensierad PT, The Academy. Licensierad Yogainstruktör, utbildad på It’s Yoga i San Fransisco, YinYoga Sports&Mind,5 elements: YogaYama. Garudainstruktör, utbildad av James daSilva.

 

fridalo
Frida-Louise Vikman

Utbildad i Global Yoga, arrangerar kurser och event på verkstsn samt ger Healing.  Reiki  har jag utövat sedan 2004 och 2006 tog jag steg 2 och lärde mig distanshealing. Under våren 2017 påbörjade jag en 2 årig utbildning till diplomerat medium.

 

image1Annakarin Eriksson

Under åren har jag provat många olika yogaformer, men när jag kom i kontakt med Kundaliniyoga under en dag med Ayurvedisk matlagning, kände jag att jag ville utveckla mig vidare. Helheten i yogaformen tilltalade mig då man kan skapa ett yogapass specifikt för ex matsmältningen, hormoner eller stressreducering. Kundaliniyoga är lika genial som verkningsfull med sitt givna flöde av: Intoning, Kriya -sammansatyoga, vila, meditation och uttoning. På verkstan arrangerar jag kurser och Event i Kundaliniyoga!

Marita Arnqvist

Utbildad undersköterska, Lomi Lomi-massör och går sista steget i akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage, eller prova på akupressur, kontakta Marita på telefon 076-390 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomeringen 300 kr i tim, inkluderat samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!

Annika Magnusson

Leg. Fysioterapeut med magisterutbildning i klinisk medicinsk vetenskap med vidareutbildning inom psykosomatisk sjukgymnastik. jag arbetar till vardags med multimodal rehabilitering av stress och utmattningssyndrom. Samt är utbildad i Basal Kroppskännedom och Mediyoga. Frågor och anmälan :

E-post annika.magnusson@comhem.se
Telefon 070-554 81 21

Camilla

SOMAMOVE info och bild på g!!