Om oss

saraSara Edrén

Jag som grundat och driver Ingarö Hälsoverkstad heter Sara Edrén.
Jag arbetar som PT, Gruppträningsinstruktör och massör. När jag inte är i verkstan och tränar våra kunder är jag på Amfibieregementet, Villa Sandudden, Aktivitetsteamet eller med någon av mina PT kunder och yogar/tränar i vår fantastiska skärgård.

Licensierad PT, The Academy. Licensierad Yogainstruktör, utbildad på It’s Yoga i San Fransisco, YinYoga Sports&Mind,5 elements: YogaYama. Garudainstruktör, utbildad av James daSilva.

Mia Öhlin PT och Gruppträningsinstruktör  & Massör

Mia har livslång erfarenhet av träning och vi var kollegor på ClubBodyJoy under ett decennium.
Nu får vi njuta av hennes energi och kreativa erfarenhet vilket kommer att berika er och verkstan men glädje, tokigheter och grym TRÄNINGSVERK.
Mia jobbar gärna med helkroppsträning utan vikter och är en fena på att sno till ett förträfflig resultat.
Mitt namn är Ida Lagneryd  och jag har bott på Ingarö i 5 år.
Förra året bestämde jag mig för att utbilda mig till Mediyoga instruktör då mitt intresse för yoga och holistisk hälsa är väldigt stort.

Under Pandemin jobbar Ida via Zoom.

Utbildningen var otroligt givande och jag fick en fantastisk personlig utveckling och resa som jag nu vill ge vidare till andra!
Mediyogan är väl beprövad och har mycket forskning bakom sig, och det som glädjer mig mest är att sjukvården använder Mediyoga för rehabilitering och som medicinering.
På mina pass kommer vi rikta vår uppmärksamhet in i oss själva. Vi kombinera positioner, mantran och mjuka rörelser i samband med mediandning.
Målet med passen är att vi ska balansera våra kroppar och bli mer grundade.

Ta tillbaka andetaget

Efter en omtumlande vår och en speciell sommar går vi nu sakta in i hösten. Klimatet blir kallare och solens timmar minskar.

Då är det extra viktigt att vi tar hand om oss lite extra i form av fysisk och mental träning för att vi ska hålla oss friska och starka.

Fokuset i höst kommer vara att ta tillbaka andetaget och lära oss att andas rätt. Med rätt andning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet som gör oss lugna Och minskar stress. Och i längden förebygger vi stressrelaterade sjukdomar.

I mediyogan går vi in i oss själva. Vi strävar efter att hitta kontakt mellan
hjärna och hjärta. Vi kombinerar ögonposition, manta samt mjuka rörelser
i samklang med mediandning.
Helheten av ett mediyoga pass ger en grundande och läkande effekt på kropppen.

Under mina pass varierar jag avslappningen med ett härligt
Klangspel en avslappnande olja samt en kortare Reaikiheiling, om så önskas. Allt i samråd med vad ni är i behov av just där och då.

Mediyogan är väl beprövad och har mycket forskning bakom sig. Sjukvården använder mediyogan för rehabilitering
samt medicinering.

Väl mött Ida!

Träna och må braIngarö Hälsoverkstad – din lokala friskvårdsleverantör

Vi erbjuder en bred variation av Kondition, AshtangaYoga, Styrka, Smidighet, Spinning intervall, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Soma Move,  Tabata, HiiT, Core, SUP Yoga (Stand Up Paddelboard), Massage och Behandlingar.

Vi har placerat vår ”verkstad” mitt i Återvalls industriområde, en levande hantverksby med många yrkesgrupper representerade. Vårt mål är att göra funktionell träning och yoga lättillgängligt som en naturlig del i den lokala företagarkulturen, bidra till flöde, ökad tillväxt, starka relationer och nätverk. Företagshälsovård på många plan helt enkelt.

Ensidiga rörelser, oavsett om man sitter på kontor eller arbetar med tunga vrid-, dra- och lyft, bygger starka muskler. För att ”hålla” ett helt yrkesliv och undvika eller lindra smärta behöver vi variation och de sk antagonisterna stärkas och Fascia/rörlighetsträning adderas.

Våra besökare:

90% av våra kunder är Inagröbor resten kommer från angränsande kommuner eller är sommargäster. Kanske är du en av många som har hittat hit via en granne eller via djungeltelegrafen? Här tränar ”vanliga människor” och atleter sida vid sida i en tillåtande och lättsam atmosfär och vi startar fortlöpande nya klasser och privata kurser vid behov och efterfrågan. Covid 19 max 8 st deltagare/Klass inomhus !

Sall Group Training min :4 deltagare!

Starta en egen fokusgrupp:

GOLF

MAMMA/BABY

KOST

VIKT

KOMIGÅNG

Saknar du ett koncept? skicka förslag/förfrågan :sara@growup.se Vi uppdaterar våra koncept och vårt utbud för att du skall kunna träna på ett glädjefyllt, varierat, individuellt och fysiskt utmanande sätt.