Om oss

Träna och må braIngarö Hälsoverkstad – din lokala friskvårdsleverantör

Vi erbjuder en bred variation av Kondition, Yoga, Styrka, Smidighet, Spinning intervall, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Global Yoga, ViriaYoga, Tabata, HiiT, Core, SUP Yoga (Stand Up Paddelboard), Massage, Behandlingar och Healing mm.

Vi har placerat vår ”verkstad” mitt i Återvalls industriområde, en levande hantverksby med många yrkesgrupper representerade. Vårt mål är att göra funktionell träning och yoga lättillgängligt som en naturlig del i den lokala företagarkulturen, bidra till flöde, ökad tillväxt, starka relationer och nätverk. Företagshälsovård på många plan helt enkelt.

Ensidiga rörelser oavsett om man sitter på kontor eller med tunga vrid-, dra- och lyft, bygger starka muskler. För att ”hålla” ett helt yrkesliv och undvika eller lindra smärta behöver vi variation och sk antagonisterna stärkas och Fascia/rörlighetsträning adderas.

Våra besökare

90% av våra kunder är närboende och grannar och har hittat hit, men vi har plats för fler. Vi välkomnar mamma-barngrupper och seniorer. och startar fortlöpande kurser vid behov och efterfrågan 4 deltagare krävs för att en klass skall starta. Vi satsar på små grupper (max 15 personer) där individen står i fokus. På ett glädjefyllt, varierat, individuellt och fysiskt utmanande sätt bidrar Ingarö Hälsoverkstad till hela dig.

Vi på verkstan
sara
Sara Edrén

Jag som grundat och driver Ingarö Hälsoverkstad heter Sara Edrén.
Jag arbetar som PT, Gruppträningsinstruktör och massör. När jag inte är i verkstan och tränar våra kunder är jag på Amfibieregementet, Villa Sandudden, Aktivitetsteamet eller med någon av mina PT kunder och yogar/tränar i vår fantastiska skärgård.

Licensierad PT, The Academy. Licensierad Yogainstruktör, utbildad på It’s Yoga i San Fransisco,  Garudainstruktör, utbildad av James daSilva.

YinYoga instruktör Yogayama

fridalo
Frida-Louise Vikman

Utbildad i Global Yoga, arrangerar kurser och event på verkstsn samt ger Healing.  Reiki  har jag utövat sedan 2004 och 2006 tog jag steg 2 och lärde mig distanshealing. Under våren 2017 påbörjade jag en 2 årig utbildning till diplomerat medium.

 

image1Annakarin Eriksson

Under åren har jag provat många olika yogaformer, men när jag kom i kontakt med Kundaliniyoga under en dag med Ayurvedisk matlagning, kände jag att jag ville utveckla mig vidare. Helheten i yogaformen tilltalade mig då man kan skapa ett yogapass specifikt för ex matsmältningen, hormoner eller stressreducering. Kundaliniyoga är lika genial som verkningsfull med sitt givna flöde av: Intoning, Kriya -sammansatyoga, vila, meditation och uttoning. På verkstan arrangerar jag kurser och Event i Kundaliniyoga!

Marita Arnqvist

Utbildad undersköterska, Lomi Lomi-massör och går sista steget i akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage, eller prova på akupressur, kontakta Marita på telefon 076-390 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomeringen 300 kr i tim, inkluderat samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!

Annika Magnusson

Leg. Fysioterapeut med magisterutbildning i klinisk medicinsk vetenskap med vidareutbildning inom psykosomatisk sjukgymnastik. jag arbetar till vardags med multimodal rehabilitering av stress och utmattningssyndrom. Samt är utbildad i Basal Kroppskännedom och Mediyoga. Frågor och anmälan :

E-post annika.magnusson@comhem.se
Telefon 070-554 81 21
Swish 0705548121