Om oss

saraSara Edrén

Jag som grundat och driver Ingarö Hälsoverkstad heter Sara Edrén.
Jag arbetar som PT, Gruppträningsinstruktör och massör. När jag inte är i verkstan och tränar våra kunder är jag på Amfibieregementet, Villa Sandudden, Aktivitetsteamet eller med någon av mina PT kunder och yogar/tränar i vår fantastiska skärgård.

Licensierad PT, The Academy. Licensierad Yogainstruktör, utbildad på It’s Yoga i San Fransisco, YinYoga Sports&Mind,5 elements: YogaYama. Garudainstruktör, utbildad av James daSilva.

Mia Öhlin PT och Gruppträningsinstruktör  & Massör

Mia har livslång erfarenhet av träning och vi var kollegor på ClubBodyJoy under ett decennium.
Nu får vi njuta av hennes energi och kreativa erfarenhet vilket kommer att berika er och verkstan men glädje, tokigheter och grym TRÄNINGSVERK.
Mia jobbar gärna med helkroppsträning utan vikter och är en fena på att sno till ett förträfflig resultat.
Träna och må braIngarö Hälsoverkstad – din lokala friskvårdsleverantör

Vi erbjuder en bred variation av Kondition, AshtangaYoga, Styrka, Smidighet, Spinning intervall, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Soma Move,  Tabata, HiiT, Core, SUP Yoga (Stand Up Paddelboard), Massage och Behandlingar.

Vi har placerat vår ”verkstad” mitt i Återvalls industriområde, en levande hantverksby med många yrkesgrupper representerade. Vårt mål är att göra funktionell träning och yoga lättillgängligt som en naturlig del i den lokala företagarkulturen, bidra till flöde, ökad tillväxt, starka relationer och nätverk. Företagshälsovård på många plan helt enkelt.

Ensidiga rörelser, oavsett om man sitter på kontor eller arbetar med tunga vrid-, dra- och lyft, bygger starka muskler. För att ”hålla” ett helt yrkesliv och undvika eller lindra smärta behöver vi variation och de sk antagonisterna stärkas och Fascia/rörlighetsträning adderas.

Våra besökare:

90% av våra kunder är Inagröbor resten kommer från angränsande kommuner eller är sommargäster. Kanske är du en av många som har hittat hit via en granne eller via djungeltelegrafen? Här tränar ”vanliga människor” och atleter sida vid sida i en tillåtande och lättsam atmosfär och vi startar fortlöpande nya klasser och privata kurser vid behov och efterfrågan. Covid 19 max 8 st deltagare/Klass inomhus !

Sall Group Training min :4 deltagare!

Starta en egen fokusgrupp:

GOLF

MAMMA/BABY

KOST

VIKT

KOMIGÅNG

Saknar du ett koncept? skicka förslag/förfrågan :sara@growup.se Vi uppdaterar våra koncept och vårt utbud för att du skall kunna träna på ett glädjefyllt, varierat, individuellt och fysiskt utmanande sätt.

GDPR
Genom användning av TimCenter bokninssystem har du godkänt och är  skyddad via deras  dataskyddspolicy