Gruppträning

Sommarschemat gäller

9 juni-11 juli & 12aug-12 sept.

Spinning intervall 50 min

Vill du ha snabba och kännbara resultat är det här passet för dig! Du ökar din kondition, muskelstyrka och förbränning. Passet passar nybörjaren såväl som dig med  träningsvana och god kondition. Du kan anpassa och få maximal valuta för investerad tid. Svettigt, jobbigt och kul!

Yin-yoga                              

Yin-yoga kommer från Kina och bygger på Tao-yogans väl beprövade övningar. En lugn och meditativ yogaform där syftet är att lösa spänningar och blockeringar kring framförallt höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Det är där har vi största mängd ”yin-delar”, dvs bindväv, leder och ligament som alla behöver tid, lugn och tålamod för att åstadkomma en förändring. Alla övningar utförs så stilla och lugnt som möjligt liggandes på golvet, varje position hålls mellan 3-5 minuter med så lite muskelspänning som möjligt och medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer.

Tabata

Kom och ge allt. Du får en förberedd cirkelträning eller Tabata-upplägg med allt vad verkstan erbjuder av varierad träning. Du bestämmer antal repetitioner och motstånd efter egen förmåga. Intervallerna kan växla från traditionell Tabata till droppserier. Gå loss med maskiner, fria vikter, buren, rodd och träningscykel. Avslutas med stretch!
Kul effektiv träning med mycket skratt och svett.

Rörelseträning för Starka & Stela

Rörelsträning Starka & Stela är roligare än det låter och perfekt för dig som tröttnat på att kroppen känns stel och orörlig! Den här passet kan erbjuda dig verktyg ,metoder och hjälpmedel att förbättra/bibehålla din rörlighet, minska smärta och sänka stress. Det spelar ingen roll om du är kvinna ,man, skrivbordshjälte, hantverkare eller fd elitidrottare, ensidiga arbetsmoment bygger stela och staka muskler. Med erfarenhet av Rörelseträning med banktjänstemän, militärer, fotboll och hockeyspelare såväl som ”vanliga” människor i över 15 år har jag en plan och en välfungerande metodik att hjälpa just dig om du känner dig manad! Din investering : en önskan om förändring och lite tålamod! Vi arbetar med massagebolar, gummiband, töjningar mm.

Flowing Yoga                                                                     

Flowing Yoga 75 min  yoga ger dig styrka, smidighet, glädje och lugn.
Vi integrerar andningsövningar och avslutar med en lång avslappning.
Passet är låg till medelintensiv och passar nybörjare såväl som fortsättare.

Core 30 min

En stark core är nyckeln till framgångsrik och skadefri träning, här har du möjlighet att bygga styrkan som i kombination med övrig träning och smidighet kan häva ryggsmärtor och mirakulöst förändra din hållning. passar dig som är nybörjare, likaväl som erfaren motionär och atlet.

HIIT – Högintensivträning 45min.

Intensiv träning behöver inte innebära att man är elitistiskt tränad -men att man kan bli det, med lite slit och envishet! Riktigt jobbigt och kul som stimulerar både knopp & kropp. Snabba, märkbara resultat och naturligtvis finns det möjlighet att anpassa ansträngningen individuellt. vi jobbar i tidsbundna intervaller, med redskap och 3D/funktionellt. Du anpassar efter dina förutsättningar.

page1image2961200page1image2961312

Alla våra instruktörer är Licensierade. Dock är det bara Sara du möter fram till 12 aug. Sen droppar de in, utvilade och motiverade inför hösten!

Vi önskar alla en härlig sommar och hoppas vi möts igen senast i September.

//Sara, Lisa, AnnaKarin, och Camilla.

Med reservation för eventuella ändringar.