Gruppträning

Vårterminen  2020

förlängd termin till 31Maj.

Schemat är under förändring eftersom vi flyttar ut Träningen allteftersom ljuset och värmen tilltar, håll koll i bokningen.

Uteträning

Uteträningen erbjuder resultatinriktade träningspass med kondition, styrka och smidighetsmoment i varje pass. Att träna i friska luften känns som ett bra val i dagsläget och kommer värmen smygande flyttar kanske även SomaMove och Yogan ut i gröngräset. Vår uteträning vänder sig till alla från tio år. ( barn i vuxens sällskap och ansvar)

Yoga

Yin-yoga 60 min                 

Yin-yoga kommer från Kina och bygger på Tao-yogans väl beprövade övningar. En lugn och meditativ yogaform där syftet är att lösa spänningar och öka flödet kring framförallt höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Det är där har vi största mängd ”yin-delar”, dvs bindväv, leder och ligament som alla behöver tid, lugn och tålamod för att åstadkomma en förändring. Alla övningar utförs så stilla och lugnt som möjligt liggandes på golvet. Varje position hålls mellan 3-5 minuter med så lite muskelspänning som möjligt. Vi fokuserar på medveten andning och låter kropp & sinne landa i kravlöst: Här & Nu

HotYoga 55 min

är Bikramyogas 27 asanas men I ett betydligt svalare rum än enligt traditionen. Yogan är fantastisk om du vill öka din förmåga att fokusera, här&nu, din balans och rörlighet. Passar nybörjare, stela och vana yogisar som kanske vill testa en mindre traditionell yoga. ta med en handduk och se till att dricka ordentligt med vatten under dagen innan.

HathaYoga 60 min

Hatha Slow Flow – Ett dynamiskt yoga pass i lugnt flöde där du hinner känna in positionerna och landa i dig själv. Passar utmärkt för nybörjare, men även mer erfarna utövare som önskar lugnare tempo.

AshtangaYoga nybörjare. 60 min

Ashtangayoga För Nybörjare och dig som vill få en nystart.
”De 8 sammanlänkande delarna ” (Fritt översatt.)
Vi gå igenom den grundläggande fysiska träningen av yogan Asanas, Andning och ”Lås”
Ashtangayogan är en strikt form med genial metodik som förbereder du dig och din kropp för nästa sekvens i din yogaträning.
Naturligtvis får du korrigeringar och hjälp för att hitta alternativ som passar just din kropps rörlighet och förutsättningar.

AshtangaYoga modifierad 1 serie. 75min

Vi arbetar med den 1 serien och låter andetaget bära oss genom flödet av asanas. Magiskt meditativt, arbetsamt och härligt.

Spinning

Spinning intervall 50 min

Vill du ha snabba och kännbara resultat är det här passet för dig! Du ökar din kondition, muskelstyrka och förbränning. Passet passar nybörjaren såväl som dig med  träningsvana och god kondition. Du kan anpassa och få maximal valuta för investerad tid. Svettigt, jobbigt och kul!

Spinning teknik/styrka 40 min

perfekt för dig som är nybörjare: lite kortare, lite lättare än måndagens intervallpass. perfekt för dig som vill komma igång med träning! Rekommenderar : kombinationen med coreträning – en effektiv uppbyggnad av basen i träning,
Och du som gillar att slita hårt, det finns specialcoaching att få på plats!

Styrka

Tabata 45 min

Kom och ge allt. Du får en förberedd cirkelträning med Tabata-upplägg med allt vad verkstan erbjuder av varierad träning. Du bestämmer antal repetitioner och motstånd efter egen förmåga. Intervallerna kan växla från traditionell Tabata/ Superset /Droppset läs mer under resp pass i bokningen. Gå loss med maskiner, fria vikter, buren, rodd och träningscykel. Avslutas med stretch!
Kul effektiv träning med mycket skratt och svett. Självklart får du hjälp, korrektioner och pepp!

HIIT /Giant Superset/ Helkropp kondition 35min.

Hgintensivträning behöver inte innebära att man är elitistiskt tränad -men att man kan bli det, med lite slit och envishet! Riktigt jobbigt och kul som stimulerar både knopp & kropp. Snabba, märkbara resultat och naturligtvis finns det möjlighet att anpassa ansträngningen individuellt. vi jobbar i tidsbundna intervaller, med redskap och 3D/funktionellt. Du anpassar efter dina förutsättningar. -olika dagar har olika fokus. se passbeskrivning ”mer Info” i bokningen.

SomaMove 45 min
SOMA MOVE® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar enbart med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Vi arbetar med återkommande rörelsemönster och i varje sekvens seglar rörelsen på ditt varierande kraftfulla eller mjukare andetag. Den som är stark blir smidig, den som är smidig blir stark, och den som inte är något av det, blir båda…
Core 30 min

En stark core är nyckeln till framgångsrik och skadefri träning, här har du möjlighet att bygga styrkan som i kombination med övrig träning och smidighet kan häva ryggsmärtor och mirakulöst förändra din hållning. passar dig som är nybörjare, likaväl som erfaren motionär och atlet.

Rörelseträning/Fascia protokoll &stretch.30 min

är roligare än det låter och perfekt för dig som tröttnat på att kroppen känns stel och orörlig! Den här passet kan erbjuda dig verktyg, metoder och hjälpmedel att förbättra/bibehålla din rörlighet, minska smärta och sänka stress. Det spelar ingen roll om du är kvinna ,man, skrivbordshjälte, hantverkare eller fd elitidrottare, ensidiga arbetsmoment bygger stela och staka muskler. Med erfarenhet av Rörelseträning med banktjänstemän, militärer, fotboll och hockeyspelare såväl som ”vanliga” människor i över 15 år har jag en plan och en välfungerande metodik att hjälpa just dig om du känner dig manad! Din investering : en önskan om förändring och lite tålamod! Vi arbetar med massagebolar, gummiband, töjningar mm.

page1image2961200page1image2961312

Alla våra instruktörer är Licensierade. Väl Mött//Sara,

Med reservation för eventuella ändringar.