Kurser

Sommarerbjudande:

Vilsam och återhämtande yin yoga på Hälsoverkstan.

Kurs 4 tillfällen

Pris: 500 kr

Datum: 30/6, 7/7, 4/8 och 11/8 kl 10.00
Lärare: Titti Wahlström dipl. yin yoga lärare
Info och anmälan senast 25/6
070-2954203

/ Titti

 

SUPYOGA i Björkvik söndagar 27 maj – 8 juli

Söndagar kl 17.30-1845 i samarbete med Kajakeriet på Björnö.
Äntligen har solen värmt vattnet i Torpeinfjärden, så nu är det dax för SUPYOGA igen! En lugn och ”flytande” yogaseans på Torpeinfjärden (vill man bara ligga på sin bräda och titta upp i himlen går det naturligtvis bra).
”Less is sometimes more!” SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vårt fokus är att hitta lugn och tillförsikt att ta med in i en ”skvalpande vardag”! Inga förkunskaper krävs! Ta med badkläder, handduk och ombyte.

Drop-in 400 kr sker i mån av plats, vi syns vid yurtan 17.15!

Swish, 1232316933 eller e-post sara@growup.se för faktura.

Lite teknik, säkerhet och introduktion sen : En lugn och ”flytande” yogasekvens på Återvalls sjö (vill man bara ligga på sin bräda och titta upp i himlen går det naturligtvis bra).”Less is sometimes more!” SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vårt fokus är att hitta lugn och tillförsikt att ta med in i en ”skvalpande vardag”! Inga förkunskaper krävs! Ta med badkläder, handduk och ombyte.

KundaliniYoga med Annakarin Eriksson

Nybörjar- och fortsättningskurs i Kundaliniyoga, lördagar kl 8.30-9.30
Finn balans i kropp, själ och sinne. Lyssna inåt i en dynamisk energigivande yogaform komponerad av lätta rörelser och andningsövningar som alla kan göra. Mjukt och kraftfull.
Klassens upplägg: Intoning, Dynamiska asanas, Vila, Meditation och Uttoning.
Bokning och information: annakarineriksson@telia.com
Hälsoverkstans klippkort/drop-in 180 kr gäller i mån av plats.

Mediyoga med Annika Magnusson, Fysioterapeut

Mediyogan är en terapeutisk yogaform som är inspirerad av såväl kundaliniyoga, ayurveda som komponenter från kinesisk medicin. Den är mjuk och strukturerad samt utgår från individens egna förutsättningar. Kärnan i Mediyoga är att skapa ökad balans – fysisk, mentalt och emotionellt.
Den här kursen vänder sig till dig som har problem med stressymptom såsom spänningshuvudvärk, sömnproblem, spänningar och smärta i nacke, axlar eller höfter. Kursen kan också passa för dig som har en autismspektrumdiagnos.
Kursupplägg:

Ny Kursstart september 2018

Bokning och information: annika.magnusson@comhem.se
Hälsoverkstans klippkort/drop-in 180 kr gäller i mån av plats.

Bra kom-ihåg angående kurser

Hälsoverkstans Yogakurser startar med minst 4-8 deltagare. Vi har erfarna och duktiga Instruktören som med omsorg och erfarenhet utformar sina kurser. Vi vill skapa en underbar helhetsupplevelse, en oas där du har möjlighet att njuta av insikter, lugn och harmoni. Våra instruktörer förbehåller sig rätten att skjuta upp en kursstart om intresset är svalt. Vi är en liten träningsanläggning med absolut max på 18 personer per kurs.
Du bokar din plats genom att betala in hela avgiften som står vid resp kurs, märk inbetalningen med kursnamn. Köper du vårt terminskort: Wellness, Styrka och Kondition, får du 25% rabatt på samtliga Yogakurser.
Kombinationsklippkort 1 600 kr kan användas på alla kurser (> 60 min) i mån av plats samt gäller även på Wellness Styrka och Kondition. Drop-in 180 kr.
(Kurser ingår EJ i termins- eller månadskortet)
Missade kurser återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vi erbjuder 25% rabatt på samtliga fristående kurser under våren 2018 när du köper ett terminskort!

Med reservation för eventuella ändringar.