Kurser

Mediyoga med Annika Magnusson, Fysioterapeut

Mediyogan är en terapeutisk yogaform som är inspirerad av såväl kundaliniyoga, ayurveda som komponenter från kinesisk medicin. Den är mjuk och strukturerad samt utgår från individens egna förutsättningar. Kärnan i Mediyoga är att skapa ökad balans – fysisk, mentalt och emotionellt.
Den här kursen vänder sig till dig som har problem med stressymptom såsom spänningshuvudvärk, sömnproblem, spänningar och smärta i nacke, axlar eller höfter. Kursen kan också passa för dig som har en autismspektrumdiagnos.
Kursupplägg:
Lördag 17 & 24 mars kl 11.00-12.00
Söndag 15 & 22 april kl 17:30-18:30.
Pris: 4 tillfällen 640 kr / 2 tillfällen 320kr.
Bokning och information: annika.magnusson@comhem.se
Hälsoverkstans klippkort/drop-in 180 kr gäller i mån av plats.

KundaliniYoga med Annakarin Eriksson

Nybörjar- och fortsättningskurs i Kundaliniyoga, lördagar kl 8.30-9.30
Finn balans i kropp, själ och sinne. Lyssna inåt i en dynamisk energigivande yogaform komponerad av lätta rörelser och andningsövningar som alla kan göra. Mjukt och kraftfull.
Klassens upplägg: Intoning, Dynamiska asanas, Vila, Meditation och Uttoning.
Bokning och information: annakarineriksson@telia.com
Hälsoverkstans klippkort/dropin 180 kr gäller i mån av plats.

PT Mamma-Baby med Sara Edrén

Måndagar och onsdagar  ‪kl 10.00-10.55
”Komigångträning” efter förlossning och småbarnstiden.
Är det dags att ta tag i bäckenbotten och komma i ännu bättre form än innan du blev gravid? Självklart kollar jag dina magmuskler, så du får passande träning efter ditt behov.
Träningen  ”Mamma/baby” bygger på det bästa av grundläggande till snillrik träning från
Traditionell/funktionell styrketräning till Yoga, Core, Pilates och Garuda.
Måndagsträningen fokuserar mer på att hitta och jobba lugnt medan onsdagarna har inslag av tuffare men säker konditionsträning. välj vad du vill eller båda!
Intropris: 4 gg 499 kr. Därefter löpande månadsvis. Och är du inte redo att starta i januari är du välkommen när du läkt ihop och känner dig redo. Skicka mail om du vill rådgöra om ang ev komplikationer.
Anmälan & frågor: sara@growup.se
Övrigt: Lokalen är öppen för er ca 10-15 min innan /efter för att ni skall komma på plats med blöjbyten mm. Barnvagnsparkering finns på plats under tak om det behövs.   Jag, Sara, som kommer att träna er är mamma till 3 barn , PT, lic Yogalärare, Gruppträningsinstruktör, och verksam som tränare på försvarsmakten.

Global Yoga med FridaLo

på torsdagar kl. 19.45-20.45
Global yoga bygger på balans mellan sol och måne (Ha och Tha) och har sin grund i Hatha yogan. Det är en fri yogaform där klasserna utformas med precision och flöde.
På denna kurs utövar vi mjuk yoga i lugnt tempo med fokus på vad som sker i kropp och sinne just nu. Fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och pranayama (andningsövningar). Varje klass avslutas med en härlig avslappning. Pris: 4 tillfällen, 640 kr
Hälsoverkstáns klippkort gäller eller dropin 180 kr i mån av plats.
Swish, 1235774849 eller mejla fridaloyoga@gmail.com för faktura.

Bra kom-ihåg angående kurser

Hälsoverkstans Yogakurser startar med minst 4-8 deltagare. Vi har erfarna och duktiga Instruktören som med omsorg och erfarenhet utformar sina kurser. Vi vill skapa en underbar helhetsupplevelse, en oas där du har möjlighet att njuta av insikter, lugn och harmoni. Våra instruktörer förbehåller sig rätten att skjuta upp en kursstart om intresset är svalt. Vi är en liten träningsanläggning med absolut max på 18 personer per kurs.
Du bokar din plats genom att betala in hela avgiften som står vid resp kurs, märk inbetalningen med kursnamn. Köper du vårt terminskort: Wellness, Styrka och Kondition, får du 25% rabatt på samtliga Yogakurser.
Kombinationsklippkort 1 600 kr kan användas på alla kurser (> 60 min) i mån av plats samt gäller även på Wellness Styrka och Kondition. Drop-in 180 kr.
(Kurser ingår EJ i termins- eller månadskortet)
Missade kurser återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vi erbjuder 25% rabatt på samtliga fristående kurser under våren 2018 när du köper ett terminskort!

Med reservation för eventuella ändringar.