Kurser

UTEYOGA för ALLA på söndagar 27 maj – 8 juli med Sara

Söndagar kl 16.00-17.00 i samarbete med Kajakeriet på Björnö. 7 tillfällen kostar 1 050 kr
UTEYOGA för alla blev en succé på UTEHELG i maj och vi yogar vidare fram till 8 juli. Yoga ute under bar himmel med vinden, solen och hela naturen som sällskap är helt fantastiskt. Välkommen till Kajakeriets äng. Kläder efter väder och glöm inte handduk om du vill bada från klipporna i kvällens magiska ljus (blir det drivis flyttar vi in träningen till Hälsoverkstan i Återvall, vid tveksamt väder e-postas info ut samma förmiddag).
Mattor ingår i priset och drop-in 180 kr sker i mån av plats. Du bör boka senast kl 14.00 för att kunna låna matta. Swish, 1232316933 eller e-post sara@growup.se för faktura.

SUPYOGA i Björkvik söndagar 27 maj – 8 juli

Söndagar kl 17.30-1845 i samarbete med Kajakeriet på Björnö. 7 tillfällen kostar 2 569 kr
Äntligen har solen värmt vattnet i Torpeinfjärden, så nu är det dax för SUPYOGA igen! En lugn och ”flytande” yogaseans på Torpeinfjärden (vill man bara ligga på sin bräda och titta upp i himlen går det naturligtvis bra).
”Less is sometimes more!” SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vårt fokus är att hitta lugn och tillförsikt att ta med in i en ”skvalpande vardag”! Inga förkunskaper krävs! Ta med badkläder, handduk och ombyte.
Drop-in 400 kr sker i mån av plats. Bräda och paddel får du låna. Swish, 1232316933 eller e-post sara@growup.se för faktura.

SUPYOGA i Återvallssjön onsdagar 30 maj – 11 juli

På onsdagar flyttar vi in SUPYOGAN i samarbete med Kajakeriet till Återvallssjön. Här är det faktiskt redan 20 c° och lite lugnare vatten än i Björkvik. 7 tillfällen kostar 2 569 kr
Vi utgår från flytbryggan vid Porsängsvägen. En lugn och ”flytande” yogaseans på Torpeinfjärden (vill man bara ligga på sin bräda och titta upp i himlen går det naturligtvis bra).
”Less is sometimes more!” SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och spännande upplevelse. Vårt fokus är att hitta lugn och tillförsikt att ta med in i en ”skvalpande vardag”! Inga förkunskaper krävs! Ta med badkläder, handduk och ombyte.
Bräda och paddel får du låna. Ingen drop-in. Swish, 1232316933 eller e-post sara@growup.se för faktura.

Global yoga med FridaLo

Ny kursstart 10 maj, 4 torsdagar kl 19.45-20.45
Global yoga bygger på balans mellan sol och måne (Ha och Tha) och har sin grund i Hatha-yogan. Det är en fri yogaform där klasserna utformas med precision och flöde. På denna kurs utövar vi mjuk yoga i lugnt tempo med fokus på vad som sker i kropp och sinne just nu. Fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och pranayama (andningsövningar). Varje klass avslutas med en härlig avslappning.
Pris 4 tillfällen, 640 kr
Hälsoverkstans klippkort gäller, eller drop-in 180 kr i mån av plats.
Swish, 1235774849 eller e-post fridaloyoga@gmail.com för faktura.

PT Mamma-Baby med Sara Edrén

Ny kursstart 14 maj, måndagar  kl 10.00-10.55
”Komigångträning” efter förlossning och småbarnstiden.
Är det dags att ta tag i bäckenbotten och komma i ännu bättre form än innan du blev gravid? Självklart kollar jag dina magmuskler, så du får passande träning efter ditt behov. Träningen  ”Mamma-Baby” bygger på det bästa av grundläggande och snillrik träning till traditionell och funktionell styrketräning samt Yoga, Core, Pilates och Garuda. Måndagsträningen fokuserar mer på att hitta och jobba lugnt, medan onsdagarna har inslag av tuffare men säker konditionsträning. Välj båda eller det som passar dig bäst.
Intropris 4 gånger 499 kr, därefter löpande månadsvis. Är du inte redo att starta i januari är du välkommen när du läkt ihop och känner dig redo. Skicka gärna e-post om du vill rådgöra om eventuella komplikationer.
Anmälan & frågor skickas till sara@growup.se
Övrigt: Lokalen är öppen för er ca 10-15 min före och efter för att ni skall komma på plats med blöjbyten mm. Barnvagnsparkering finns under tak om det behövs. Jag, Sara, som kommer att träna er är mamma till 3 barn , PT, lic Yogalärare, Gruppträningsinstruktör och verksam som tränare på försvarsmakten.

KundaliniYoga med Annakarin Eriksson

Nybörjar- och fortsättningskurs i Kundaliniyoga, lördagar kl 8.30-9.30
Finn balans i kropp, själ och sinne. Lyssna inåt i en dynamisk energigivande yogaform komponerad av lätta rörelser och andningsövningar som alla kan göra. Mjukt och kraftfull.
Klassens upplägg: Intoning, Dynamiska asanas, Vila, Meditation och Uttoning.
Bokning och information: annakarineriksson@telia.com
Hälsoverkstans klippkort/drop-in 180 kr gäller i mån av plats.

Mediyoga med Annika Magnusson, Fysioterapeut

Mediyogan är en terapeutisk yogaform som är inspirerad av såväl kundaliniyoga, ayurveda som komponenter från kinesisk medicin. Den är mjuk och strukturerad samt utgår från individens egna förutsättningar. Kärnan i Mediyoga är att skapa ökad balans – fysisk, mentalt och emotionellt.
Den här kursen vänder sig till dig som har problem med stressymptom såsom spänningshuvudvärk, sömnproblem, spänningar och smärta i nacke, axlar eller höfter. Kursen kan också passa för dig som har en autismspektrumdiagnos.
Kursupplägg:

Ny Kursstart september 2018

Bokning och information: annika.magnusson@comhem.se
Hälsoverkstans klippkort/drop-in 180 kr gäller i mån av plats.

Bra kom-ihåg angående kurser

Hälsoverkstans Yogakurser startar med minst 4-8 deltagare. Vi har erfarna och duktiga Instruktören som med omsorg och erfarenhet utformar sina kurser. Vi vill skapa en underbar helhetsupplevelse, en oas där du har möjlighet att njuta av insikter, lugn och harmoni. Våra instruktörer förbehåller sig rätten att skjuta upp en kursstart om intresset är svalt. Vi är en liten träningsanläggning med absolut max på 18 personer per kurs.
Du bokar din plats genom att betala in hela avgiften som står vid resp kurs, märk inbetalningen med kursnamn. Köper du vårt terminskort: Wellness, Styrka och Kondition, får du 25% rabatt på samtliga Yogakurser.
Kombinationsklippkort 1 600 kr kan användas på alla kurser (> 60 min) i mån av plats samt gäller även på Wellness Styrka och Kondition. Drop-in 180 kr.
(Kurser ingår EJ i termins- eller månadskortet)
Missade kurser återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Vi erbjuder 25% rabatt på samtliga fristående kurser under våren 2018 när du köper ett terminskort!

Med reservation för eventuella ändringar.