Gruppträning

Sommarterminen 2020

Uteträning

Uteträningen erbjuder resultatinriktade träningspass med kondition, styrka och smidighetsmoment i varje pass. Att träna i friska luften känns som ett bra val i dagsläget och kommer värmen smygande flyttar kanske även SomaMove och Yogan ut i gröngräset. Vår uteträning vänder sig till alla från tio år. ( barn i vuxens sällskap och ansvar)

Yoga

SUPYOGA 75 min

SUP yoga är en fantastiskt vilsam, rolig, lustfylld och/eller spännande upplevelse. Vi yogar på en stabil bräda (84cm bred) i samklang med vatten, vind, naturens ljud och dofter. Vårt fokus är att hitta en inre stabilitet, lugn, tillförsikt och ladda våra batterier inför vardagens skiftande verklighet. Andningstekniker, lugna flöden och individanpassad träning öppnar för såväl nybörjare och mer erfaren yogi. Flytväst & Sup finns på plats om du har bokat!

Du tränar på eget ansvar & Simkunnighet är ett krav! 

Yin-yoga 60 min                 

Yin-yoga kommer från Kina och bygger på Tao-yogans väl beprövade övningar. En lugn och meditativ yogaform där syftet är att lösa spänningar och öka flödet kring framförallt höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Det är där har vi största mängd ”yin-delar”, dvs bindväv, leder och ligament som alla behöver tid, lugn och tålamod för att åstadkomma en förändring. Alla övningar utförs så stilla och lugnt som möjligt liggandes på golvet. Varje position hålls mellan 3-5 minuter med så lite muskelspänning som möjligt. Vi fokuserar på medveten andning och låter kropp & sinne landa i kravlöst: Här & Nu

AshtangaYoga nybörjare. 60 min

Ashtangayoga För Nybörjare och dig som vill få en nystart.
”De 8 sammanlänkande delarna ” (Fritt översatt.)
Vi gå igenom den grundläggande fysiska träningen av yogan Asanas, Andning och ”Lås”
Ashtangayogan är en strikt form med genial metodik som förbereder du dig och din kropp för nästa sekvens i din yogaträning.
Naturligtvis får du korrigeringar och hjälp för att hitta alternativ som passar just din kropps rörlighet och förutsättningar.

AshtangaYoga modifierad 1 serie. 75min

Vi arbetar med den 1 serien och låter andetaget bära oss genom flödet av asanas. Magiskt meditativt, arbetsamt och härligt.

Spinning

Spinning intervall 50 min

Vill du ha snabba och kännbara resultat är det här passet för dig! Du ökar din kondition, muskelstyrka och förbränning. Passet passar nybörjaren såväl som dig med  träningsvana och god kondition. Du kan anpassa och få maximal valuta för investerad tid. Svettigt, jobbigt och kul!

Spinning teknik/styrka 40 min

perfekt för dig som är nybörjare: lite kortare, lite lättare än måndagens intervallpass. perfekt för dig som vill komma igång med träning! Rekommenderar : kombinationen med coreträning – en effektiv uppbyggnad av basen i träning,
Och du som gillar att slita hårt, det finns specialcoaching att få på plats!

Styrka

Tabata 55 min

ersätter uteträningen vid skitväder!

Kom och ge allt. Du får en förberedd cirkelträning med Tabata-upplägg med allt vad verkstan erbjuder av varierad träning. Du bestämmer antal repetitioner och motstånd efter egen förmåga. Intervallerna kan växla från traditionell Tabata/ Superset /Droppset läs mer under resp pass i bokningen. Gå loss med maskiner, fria vikter, buren, rodd och träningscykel. Avslutas med stretch!
Kul effektiv träning med mycket skratt och svett. Självklart får du hjälp, korrektioner och pepp!

HIIT /Giant Superset/ Helkropp kondition 35min.

Hgintensivträning behöver inte innebära att man är elitistiskt tränad -men att man kan bli det, med lite slit och envishet! Riktigt jobbigt och kul som stimulerar både knopp & kropp. Snabba, märkbara resultat och naturligtvis finns det möjlighet att anpassa ansträngningen individuellt. vi jobbar i tidsbundna intervaller, med redskap och 3D/funktionellt. Du anpassar efter dina förutsättningar. -olika dagar har olika fokus. se passbeskrivning ”mer Info” i bokningen.

Core 30 min

En stark core är nyckeln till framgångsrik och skadefri träning, här har du möjlighet att bygga styrkan som i kombination med övrig träning och smidighet kan häva ryggsmärtor och mirakulöst förändra din hållning. passar dig som är nybörjare, likaväl som erfaren motionär och atlet.

page1image2961200page1image2961312

Gruppträningsutbudet varierar med säsong och efterfrågan.

hittar du inte det du söker …..fråga !

Alla våra instruktörer är Licensierade. Väl Mött//Sara,

Med reservation för eventuella ändringar.