PT Sara

Just nu har jag många uppdrag utanför verkstan, vilket innebär att bokning av pt samt behandlingar endast sker via sms/mail, så jag kan garantera att jag är på plats:

sara@growup.se / 0708124747

Sara Edrén
  • PT, The Academy, 2007
  • Yogalärare utbildad av Larry & Marie Schultz  It’s Yoga, San Fransisco 2007
  • Garuda, James da Silva 2015
  • Övriga livserfarenheter hämtads ur Yrkeslinjen på Balettakdemien, Dansare, musikalartist, Gruppträningsinstruktör Les Mills koncepten ( jam, bodybalance , pump, aim mm)
  • PT på Nordea, if, Länsförsäkringar, Club Body Joy, Försvarsmakten Amf1
  • Sara är ytterst ansvarig för och driver Ingarö Häsoverkstad sedan 2015
  • Yogayama Yinyoga 500 ryt (2016-pågående)
  • Sponsorship by red paddle co 2018

Träna med PT  Hälsoverkstan 700kr

Träna med PT  Hembesök  900kr 

TEAM UP!  träna hemma med pt       4-8 personer.   2000kr

En träningsform som visat sig galet bra och kul har växt fram genom att efterfrågan på hemmaträning växer sig allt starkare. Har du en Pool eller eget Gym eller vill köra hemma i trädgården.

Kör en ”TEAM UP” med dina nära och kära och ta PT hem till dig om du vill ge dig och ditt team fantastiska, kraftfulla och långsiktiga resultat på flera plan. En oslagbar träningsform för småföretagaren, familjen eller kompisgänget. Träningen stärker dig som individ, ökar gruppkänslan och ger även stort utrymme för glädje och humor.och naturligtvis kan vi köra i min verkstad!

För att åstadkomma en varaktig förändring kan man ibland behöva dra i flera olika trådar för att hela du skall ”synka och bli enad i ditt beslut om förändring” oftast är det någon del som släpar efter och lägger fällben.

Vi jobbar gemensamt fram en fungerande långsiktig plan grundat på dina förutsättningar. Du är välkommen oavsett om du vill ha hjälp med viktreducering, smärtlindring, komma i form över lag eller inför en specifik utmaning.

Under fliken priser, hittar du mer information.

eller maila: sara@growup.se

 

 

* Med reservation för eventuella ändringar.