Event & Resor

 UTEFEST. Friluftsfestival

vid  Högakusten  13-15 sept. 2019

Skapa utrymme i din agenda och njut av ett smörgåsbord av härliga upplevelser- en helg att längta till!  info

Sponsorshipby#redpaddle co Foto:Kajaktiv.se

Yogaretreat,

Välkommen till underbara Skevik 11-13 oktober 2019

page1image1515024page1image1516480page1image1516064

Vi erbjuder en helg fylld av yoga och rekreation samt god, hälsosam ”härodlad” mat på härliga Skeviks Gård. Skärgårdspärlan ligger endast 25 minuter från Stockholm i en vilsam havsvik.
Fullmånen infaller under helgen och förstärker brytpunkten mellan höst/vinter, Yin och Yang. En tid för fullbordan och frigörande av plats för ett nytt skede. Vi saluterar månen med månhälsningar, chanting och meditation. Vi utforskar balansen mellan Yin och Yang och metoder att samla energi och näring under Yin aspekten av Yin, vinterns årstid.
Du får chans att kultivera och lägga fokus på ditt välmående med olika yogaformer, meditation och reflektion. Det finns tid för att ta det lugnt och landa i den vackra naturen eller en stund framför brasan. Möjlighet till massage och healing finns samt mer träning eller en kanottur för den som vill.

Fredag 11 okt:

* Incheckning från kl. 15.00, samling kl 18.00. (Möjlighet till behandling innan samling finns, förbokas.) * Yinyoga, släpp taget efter arbetsveckan
* Ekologisk vegetarisk middagsbuffé. Fri från gluten och vitt socker.
* Pranayama & Meditation

Lördag 12 okt:

* Yin & Yang
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror.
* Fullmåneyoga
* Lunchbuffé, sallad & grönt från Skeviks trädgårdsland, soppa och vegetarisk huvudrätt. Fri från gluten/vitt socker. * Tid för stillhet och rekreation. Möjlighet till Massage/Healing/Medial konsultation (OBS! måste förbokas).
* Yinyoga
* Bastu & relax med utsikt över Skeviken.
* 2-rätters middag (välj mellan fisk eller vegetariskt), varmrätt och dessert, fri från gluten och vitt socker.

Söndag 13 okt:

* Yoga, Morning glory
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror. * Utcheckning och hemresa.

Investering:
* Kostnad för samtliga yogakurser: 2 100 kr (faktureras i samband med anmälan).
* Vi rekommenderar att du bokar logi på Skeviks Gård samt deras matpaket enligt ovan, i det ingår även mellanmål. Totalkostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 1 897 kr. Tillägg för enkelrum, 300 kr. OBS! Detta bokar du själv genom att kontakta Skeviks Gård: bokning@skevik.se (ange Yogaretreat-okt samt om du vill ha fisk eller vegetariskt till middag på lördagen och eventuella allergier) alternativt ring: 08-570 387 00.

Vi som håller i yogan heter Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare och dipl. healer/medium tel 076 209 53 88, www.fridalo.com och Sara Edrén, cert. yogalärare samt lic. PT och massör, tel 070 812 47 47, www.growup.se Välkommen att kontakta oss vid frågor samt bokning av massage/healing/medial konsultation. Vi har begränsat med tider för behandlingar på plats, först till kvarn gäller.

Anmäl dig till fridaloyoga@gmail.com eller via Ingarö Hälsoverkstads webbsajt; www.growup.se

Anmälan är bindande, för pengar tillbaka vid utebliven vistelse krävs läkarintyg.

Varmt välkommen önskar Frida-Louise & Sara!