Event & Resor

Julyoga och Julbord på Skeviks gård, 14 – 15 december.

Ta en paus från julstöket och njut av julen på Skeviks gård. Vi bjuder på en helg med en värmande och återhämtande yogaworkshop, bastubad och relax samt Skeviks gårds fantastiska julbord.
Förbättra din yogapraktik med enkla tips och trix. Från dynamiskt in i yin med stretch och assisteringar. Vi avslutar med att landa i en härlig yoga nidra för total återhämtning.

För dig som väljer att spendera natten på Skevik ingår en bonus – att väcka kroppen mjukt med yoga innan du intar den goda frukostbuffén.

Skärgårdspärlan Skeviks gård ligger endast 25 minuter från Stockholm i en vilsam havsvik. Skeviks gård utlovar ett klassiskt och personligt julbord där hemlagat och närproducerat är ledorden. Råvarorna hämtas bland annat både från den egna gården och andra lokala producenter. Förutom maten njuter du av stämningen med tända brasor och lyktor, den oslagbara naturen och god service.

Lördag 14 december:

* Incheckning från kl. 12.00.
* Yogaworkshop kl. 13.00-16.00, Yang till Yin och Yoga Nidra. * Stärkande Smoothie och frukt.
* Bastu, badtunna och relax kl. 16.30-18.30.
* Varm äppelmust serveras från 18.30.
* Julbord och Julmys kl. 19.00 till sängdags.

Söndag 15 december:

* Mjuk morgonyoga kl. 08.00-09.00.
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska och närproducerade råvaror. * Utcheckning och hemresa.

Investering:

2 410 kr, i detta ingår Yogaworkshop, Julbord, eftermiddagsfika och logi i delat dubbelrum samt morgonyoga och frukostbuffé. Tillägg för enkelrum är 200 kr. Dryck till Julbordet bekostas själv.
Pris för endast Yogaworkshop, Julbord och eftermiddagsfika är 1620 kr.
En delsumma på 1050 kr faktureras vid anmälan. Resterande belopp betalas vid utcheckning på plats.

Logi och matpaket enligt ovan bokas hos Skeviks gård. Meddela även dem om eventuell specialkost eller allergier. Kontakta Skeviks gård: bokning@skevik.se (ange Julyoga) alternativt ring: 08-570 387 00.

Vi som håller i yogan heter Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare och dipl. Healer, tel 076 209 53 88, www.fridalo.com och Sara Edrén, cert. yogalärare samt lic. PT och massör, tel 070 812 47 47, www.growup.se Välkommen att kontakta oss vid frågor

Anmäl dig till fridaloyoga@gmail.com eller via Ingarö Hälsoverkstads webbsajt; www.growup.se

Anmälan är bindande, för pengar tillbaka vid utebliven vistelse krävs läkarintyg.

Varmt välkommen!

Julyoga och Julbord på Skeviks gård, 14 – 15 december.

Vårens Yogaretreat på Skeviks Gård, 27-29 mars 2020

Välkommen till en helg fylld av yoga och rekreation samt god och hälsosam mat på härliga Skeviks Gård. Endast 25 minuter från Stockholm. På vårens retreat lägger vi fokus på detox, att släppa taget och öppna upp för mer energi, vilket kommer att genomsyra helgens yogaklasser. Här får du lägga fokus på ditt välmående med olika yogaformer, meditation och reflektion. Det finns tid för att ta det lugnt och landa i den vackra naturen eller en stund framför brasan. Möjlighet till massage och healing finns samt mer träning eller en kanottur för den som vill.

Så här säger några av de tidigare deltagarna om Yogahelgerna på Skeviks Gård: “Lagom fördelat med egentid, yoga och mat”, ”Berikande helg, känner att jag landat i mig själv”, ”Jag kände mig ompysslad och omhändertagen och lämnade Skevik lätt som en fjäder”, ”Jättebra upplägg och bra lärare, en superbra kombination ihop”

Fredag 27 mars:

* Incheckning från kl. 15.00, samling kl 18.00 (Möjlighet till massage/healing innan samling finns, förbokas.) * Yinyoga, från vinter till vår.
* Vegetarisk middag, fri från gluten och vitt socker.
* Pranayama och Yoga Nidra.

Lördag 28 mars:

* Yoga, detox
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror.
* Lymfrelease och Yinyoga
* Lunchbuffé, sallad och soppa samt vegetarisk huvudrätt. Fri från gluten och vitt socker.
* Tid för stillhet och rekreation. Möjlighet till massage och healing (OBS! Måste förbokas).
* Yoga, flow & glow
* Bastu, badtunna & relax med utsikt över Skeviken.
* 2-rätters middag, varmrätt och dessert, fri från gluten och vitt socker. Välj mellan fisk och vegetarisk. Måltidsdryck ingår. Vill du ha vin eller annan önskad dryck till middagarna bekostas det själv.

Söndag 29 mars:

* Yoga, vårsol och reflektion.
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror. * Utcheckning och hemresa.

Investering:
* Kostnad för samtliga yogakurser: 2 100 kr (faktureras i samband med anmälan).
* Vi rekommenderar att du bokar logi på Skeviks Gård samt deras matpaket enligt ovan, i det ingår även mellanmål. Totalkostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 2 230 kr. Tillägg för enkelrum, 200 kr. OBS! Detta bokar du själv genom att kontakta Skeviks Gård: bokning@skevik.se (ange Yogaretreat-vår) alternativt ring: 08-570 387 00.

Vi som håller i yogan heter Sara Edrén, cert. yogalärare samt lic. PT och massör, www.growup.se
och Frida-Louise Vikman, cert. Yogalärare, dipl. healer/medium och Lymfmassör, www.fridalo.com Välkommen att kontakta oss vid frågor samt bokning av healing och massage. Vi har begränsat med tider för behandlingar på plats, först till kvarn gäller.

Anmäl dig på bokadirekt genom Ingarö Hälsoverkstad, www.growup.se eller mejla till fridaloyoga@gmail.com

Anmälan är bindande, för pengar tillbaka vid utebliven vistelse krävs läkarintyg.

Varmt välkommen önskar Sara & Frida-Louise!

Yogaretreat,

Tack alla Yoginisar för en underbar Retreat på Skevik! 11-13 oktober