Event & Resor

Utehelg 18-20 maj på Skeviksgård

Info kommer. Smygkika på utehelg.se

SUP Stand Up Paddelboard i samarbete med Kajakeriet

Sommaren 2018. Håll ögonen öppna, mer information kommer.

Yogavecka i Grekland 2-8 september

Välkommen till den lilla pittoreska byn Skala Eressos, på Lesvos. Vi yogar med havet som närmsta granne och slappar på den 3 km långa stranden. Kanske slår du dig ner på något strandhak och drömmer dig bort medan solen sänker sig i Egeiska havet. I byn har du nära till allt, havet, tavernor och caféer. Vi varvar yoga med vandringar i omgivningarna och svalkande bad i det kristallklara vattnet.

Kursinnehåll: Yogan bygger på Hathayoga och anpassas till nybörjare och mer erfarna. Utöver de två dagliga YOGA-passen får du möjlighet till sol, bad och egen tid. Vi kommer att göra vandringar i närområdet och om havet tillåter prövar vi kanske SUP-Yoga. På kvällarna träffas vi för att tillsamman avnjuta middagen på någon av de lokala tavernorna. Här serveras vi genuin vällagad grekisk mat som tillagts av råvaror från trakten.

Kursledare: Sara Edrén som är licensierad Yogainstruktör och driver Hälsoverkstan Ingarö. Sara är populär för sitt inspirerande ledarskap och sina gedigna kunskaper inte bara inom Yoga utan om träning och kroppens möjligheter i ett bredare perspektiv.

Andra ledare på plats: Anna-Britta Hast och Helene Wirandi, som deltidsbor i Skala Eressos. De ansvara för det praktiska kring veckan och utflykter i omgivningarna.

Kursdatum 2-8 september 2018
Sista anmälningsdag 1 juni 2018
Boka-tidigt-pris 6 400 kr. Därefter 7 100 kr (vid anmälan senast 1 april) Max antal deltagare 8. Först till kvarn gäller.

Det här ingår
  • Fem kursdagar
  • Logi i dubbelrum med frukost på ett litet hotell några minuter från stranden (enkelrum mot tillägg)
  • Fem middagar inklusive måltidsdryck
  • En heldagsutflykt inklusive lunch
  • Transfer till och från flygplatsen (vid ankomst söndagen den 2 september och återresa den 9 september)

Resan till Lesvos ordnar du själv, kostnaden ingår inte i kurspriset. Förslag på resa hittar du under fliken ”Resa hit” på hemsidan www.kurservandringlesvos.se

Har du frågor? Ring Anna-Britta på nummer 076-853 23 26 eller skicka e-post till annabritta.hast@gmail.com

Anmälan gör du via kontaktformuläret på www.kurservandringlesvos.se

Varmt välkomna önskar Sara, Anna-Britta och Helene

Med reservation för eventuella ändringar.