Event & Resor

 UTEFEST. Friluftsfestival

vid  Högakusten  13-15 sept. 2019

Skapa utrymme i din agenda och njut av ett smörgåsbord av härliga upplevelser- en helg att längta till!  info

Sponsorshipby#redpaddle co Foto:Kajaktiv.se

Yoga i Provence,
16-22 september 2019

Följ med på en livsnjutar-resa med garanterad avslappnad atmosfär, givande personliga möten och sydfransk kultur i alla dess former. I solens, färgernas och njutningarnas Provence fokuserar vi på personligt välbefinnande!

I september återvänder vi till vår favorit, den charmiga byn Plan de la Tour. Cécile tar emot oss på sitt B&B några minuter från mysiga restauranger och 30 minuter med lokal buss från Rivieran, beachen och Saint Tropez. Vi bor på ett härligt och bohemiskt Bed & Breakfast med vackert inredda rum som ligger i en trädgård med medelhavsväxter, uppvärmd pool och möblerade solterasser. Det finns kök om du vill laga mat själv. Matbutiker 5 minuters promenad från boendet. Mycket pittoreskt och äkta sydfranskt! OBS! Det finns hundar och katter.

Våra fantastiska yogalärare är inkännande och kunniga och har arbetat med fler retreats ihop tidigare. De är en bra kombination tillsammans och ger det bästa av yogans värld. Sara Edrén driver Ingarö Hälsoverkstad och är cert. Yogalärare och lic. PT och Massör. Sara kommer utöver yoga erbjuda massagebehandlingar på plats. Frida-Louise Vikman verkar på flera studios på Värmdö och i Stockholm. Hon är cert. Yogalärare och dipl. Healer och Medium och kommer förutom yoga att erbjuda mediala konsultationer och healing på plats.

Vi lovar dig en resa som förgyller livet och förmedlar ”La vie est belle”!

Datum: 16 – 22 september 2019 (6 nätter, måndag-söndag).

Du bokar ditt flyg till Nice själv. Gemensam flygtransfer från Nices flygplats. Bokas och betalas till Janica Lundholm, janica.lundholm@gmail.com

Vi erbjuder: Boende i tvåbäddsrum. Sängkläder, handdukar och städning ingår. Stor Provencalsk frukost varje dag. Två yogaklasser per dag, förmiddag och eftermiddag samt powerwalk på morgonen för den som vill.

Pris för yogakurs inkl. en gemensam middag: 4500 kr Pris för boende, 6 nätter inkl frukost: ca 3000 kr (betalas på plats) Maila om eventuellt enkelrumspris.

OBS! Sista anmälningsdag är 31 maj! Anmälningsavgift: 1000 kr Anmälan sker till Mia Hansson, mia.hana@home.se, tel. 0708-435447

VARMT VÄLKOMMEN – BIENVENUE!

Yogaretreat,

Välkommen till underbara Skevik 11-13 oktober 2019

page1image1515024page1image1516480page1image1516064

Vi erbjuder en helg fylld av yoga och rekreation samt god, hälsosam ”härodlad” mat på härliga Skeviks Gård. Skärgårdspärlan ligger endast 25 minuter från Stockholm i en vilsam havsvik.
Fullmånen infaller under helgen och förstärker brytpunkten mellan höst/vinter, Yin och Yang. En tid för fullbordan och frigörande av plats för ett nytt skede. Vi saluterar månen med månhälsningar, chanting och meditation. Vi utforskar balansen mellan Yin och Yang och metoder att samla energi och näring under Yin aspekten av Yin, vinterns årstid.
Du får chans att kultivera och lägga fokus på ditt välmående med olika yogaformer, meditation och reflektion. Det finns tid för att ta det lugnt och landa i den vackra naturen eller en stund framför brasan. Möjlighet till massage och healing finns samt mer träning eller en kanottur för den som vill.

Fredag 11 okt:

* Incheckning från kl. 15.00, samling kl 18.00. (Möjlighet till behandling innan samling finns, förbokas.) * Yinyoga, släpp taget efter arbetsveckan
* Ekologisk vegetarisk middagsbuffé. Fri från gluten och vitt socker.
* Pranayama & Meditation

Lördag 12 okt:

* Yin & Yang
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror.
* Fullmåneyoga
* Lunchbuffé, sallad & grönt från Skeviks trädgårdsland, soppa och vegetarisk huvudrätt. Fri från gluten/vitt socker. * Tid för stillhet och rekreation. Möjlighet till Massage/Healing/Medial konsultation (OBS! måste förbokas).
* Yinyoga
* Bastu & relax med utsikt över Skeviken.
* 2-rätters middag (välj mellan fisk eller vegetariskt), varmrätt och dessert, fri från gluten och vitt socker.

Söndag 13 okt:

* Yoga, Morning glory
* Stor härlig frukostbuffé med stort sortiment av ekologiska råvaror. * Utcheckning och hemresa.

Investering:
* Kostnad för samtliga yogakurser: 2 100 kr (faktureras i samband med anmälan).
* Vi rekommenderar att du bokar logi på Skeviks Gård samt deras matpaket enligt ovan, i det ingår även mellanmål. Totalkostnad för kost och logi i delat dubbelrum är 1 897 kr. Tillägg för enkelrum, 300 kr. OBS! Detta bokar du själv genom att kontakta Skeviks Gård: bokning@skevik.se (ange Yogaretreat-okt samt om du vill ha fisk eller vegetariskt till middag på lördagen och eventuella allergier) alternativt ring: 08-570 387 00.

Vi som håller i yogan heter Frida-Louise Vikman, cert. yogalärare och dipl. healer/medium tel 076 209 53 88, www.fridalo.com och Sara Edrén, cert. yogalärare samt lic. PT och massör, tel 070 812 47 47, www.growup.se Välkommen att kontakta oss vid frågor samt bokning av massage/healing/medial konsultation. Vi har begränsat med tider för behandlingar på plats, först till kvarn gäller.

Anmäl dig till fridaloyoga@gmail.com eller via Ingarö Hälsoverkstads webbsajt; www.growup.se

Anmälan är bindande, för pengar tillbaka vid utebliven vistelse krävs läkarintyg.

Varmt välkommen önskar Frida-Louise & Sara!