Behandlingar

Reiki healing

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet Detta är en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reikin kommer ursprungligen från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är en form av healing som inte förutsätter någon religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Den kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang.

Under en behandling hos mig ligger du nerbäddad på en mjuk och skön bädd. Sen är det bara att sluta ögonen och njuta av avslappnande musik under själva behandlingen. Jag börjar alltid med en chakra balansering och fortsätter sedan med Reikin som kanaliseras genom handpåläggning på kroppens fram och baksida.

Då Reikin har en utrensande effekt är det bra att drick mycket vatten efter en behandling.

Chakra balansering

Chakrabalansering Innebär en balansering av alla kroppens sju stora chakran. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Genom en behandling balanseras chakrasystemet och ger dig mer livskraft och löser upp spänningar och gör att du känner dig mer harmonisk och balanserad på sikt.

  • Jag har just nu ett erbjudande tre behandlingar( 60 min) för 1500.-
  • Vill du enbart boka en behandling (60 min) kostar det 700.-

Vill du veta mer kontakta mig gärna på

ida@lagneryd.se Tel. 0735011090

PT/Fascia treatment:

Med metoden PT/Fascia treatment arbetar vi upp rörligheten i ömmande och stelnade muskler. Om  korta stelnade muskelståk spänner över en eller flera leder kan det vara orsak till långvarig smärta, försämrad hållning och ökad stress i hela din organism.

Min metod har vuxit fram under 30 år och är en kombination av  personlig träning med fokus på rörelse, klassisk massage, yinyoga, kopping, töjningar, enkla rörelsesekvenser och andning för att lösa upp sammanväxningar i muskler, bindväv/fascia, öka flödet och därmed återskapa din rörlighet och lindra din smärta. Rörelsetester och skattning av smärtlindring under behandlingens gång är vägledande. Du kommer att vara aktiv under behandlingen för att uppnå optimalt resultat.

Resultaten är mycket goda i områden som nacke, axlar, bröstrygg men också ländrygg, vader, knän och lår är fascinerande. Dock kan nämnas att man kan bli väldigt trött och mör i kroppen efter en behandling och ev blåmärken kan sitta i några dagar. Se till att inte boka din första behandling samma dag som du behöver vara på topp!

Det är av största vikt att du fortsätter att använda dig av din återvunna rörlighet efter behandlingen så den inte går förlorad igen!

Avboka/stanna hemma om du är sjuk, vi spritar redskap, tvättar händer och använder självklart munskydd om det gör dig lugnare.

Skicka din förfrågan och boka via sara@growup.se

Reiki med Ida@lagneryd.se

(vi svarar så fort vi kan, oftast innom 3 tim)

Bokning av behandlingar med Sara sker via :

sms 0708124747

sara@growup.se

Vi rekommenderar en kombination av behandling/massage och PT eftersom vi  anser att det ger ett varaktigt och bättre resultat. Vill du bara ha ex PT så väljer du självklart det.