Behandlingar

 

Bokning av behandlingar med Sara sker via :

sms 0708124747

 sara@growup.se

Konferencer & Externa Pt Uppdrag  innebär att jag ofta är på språng och kanske inte är på plats i verkstan, om vi inte har en tidsbokning.

Vänligen Sara

Massage med Sara

Jag har jobbat med massage i över 30 år och knådat allt från bäbisar till yrkesdansare, snickare, vårdpersonal med mera. Du kan välja mellan 3 olika koncept:

Massage 25 minuter 450 kr

Specifik massage med fokus där du behöver det, som till exempel för nacke, axlar och rygg.
Förutom kraftfull massage får du även en handlingsplan, stretch- och hållningsrelaterade förslag som du jobbar vidare på hemma.

Massage 50 minuter 700 kr

Härligt avslappnande genomgång av hela kroppen eller specifikt där du behöver det.

Massage 70 minuter 1 100 kr

En kombination av djupgående resultatinriktad och avslappnande helkroppsmassage.

Sara hjälper dig med Kinesiotejp 25 minuter inklusive tejp 450 kr

För att underlätta läkningsprocessen, testa att tejpa din tennisarmbåge, sträckning eller staga upp ett instabilt knä eller en trött ländrygg.

Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur med Marita

Med start våren 2018 kommer Marita Arnqvist att erbjuda Hawaiiansk Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur. Hon är utbildad undersköterska samt Lomi Lomi-massör och går nu sista steget till Akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage eller vill prova Akupressur, kontakta Marita på telefon 0763-90 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomering för 300 kr i timmen, det inkluderar samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!