Behandlingar

PT/Fascia treatment:

Med metoden PT/Fascia treatment arbetar vi upp rörligheten i ömmande och stelnade muskler. Om  korta stelnade muskelståk spänner över en eller flera leder kan det vara orsak till långvarig smärta, försämrad hållning och ökad stress i hela din organism.

Min metod har vuxit fram under 30 år och är en kombination av  personlig träning med fokus på rörelse, klassisk massage, yinyoga, kopping, töjningar, enkla rörelsesekvenser och andning för att lösa upp sammanväxningar i muskler, bindväv/fascia, öka flödet och därmed återskapa din rörlighet och lindra din smärta. Rörelsetester och skattning av smärtlindring under behandlingens gång är vägledande. Du kommer att vara aktiv under behandlingen för att uppnå optimalt resultat.

Resultaten är oftast mycket goda redan efter 1 behandling men beroende på hur gammal skadan är och hur länge du haft ont kan det ta lite längre tid att lossa på bindväv, ärrvävnad, öka cirkulation och flöden för att återskapa din rörelseförmåga.

Efter en behandling kan du bli trött och mör i kroppen och ev blåmärken kan sitta i några dagar. Se till att boka din första behandling en dag då du kan åka hem, ta det lugnt, vila och dricka mycket vatten!

Det är av största vikt att du fortsätter att använda dig av din återvunna rörlighet efter behandlingen så den inte går förlorad igen!

Avboka/stanna hemma om du är sjuk, vi spritar redskap, tvättar händer och använder självklart munskydd om det gör dig lugnare.

-Skicka din förfrågan om du känner att du behöver mer information innan du bokar: sara@growup.se

(vi svarar så fort vi kan, oftast innom 3 tim)

Vi rekommenderar en kombination av behandling/massage och PT eftersom vi  anser att det ger ett varaktigt och bättre resultat. Vill du bara ha ex PT så väljer du självklart det.

Referenser/bvad våra kunder tycker om kombon :FasciaTreatment /PT

28 apr 2021
Nytänk som fungerar

Magnus H
Svar från Ingarö Hälsoverkstad:
tack Magnus ! hörs i v och bokar nästa steg.
20 apr 2021
Lyrisk varje gång jag varit hos Sara, hon löser alla små och stora bestyr

Anne-Marie L
Svar från Ingarö Hälsoverkstad:
Tack Anne-Marie! -du vet lyckan är faktiskt lika förtrollande härlig varje gång ett mirakel … bara landar ! tack för förtroendet ! önskar att rörligheten och smärtan håller sig borta lika …om inte ännu längre … om inte ..vet du var Verkstan finns ! ha det bäst ! sara