Behandlingar

Bokning av behandlingar med Sara sker via :

sms 0708124747

 sara@growup.se

Konferencer & Externa Pt Uppdrag  innebär att jag ofta är på språng och kanske inte är på plats i verkstan, om vi inte har en tidsbokning.

Vänligen Sara

NYTT: Fascia Treatment!

Behandlingen är utarbetad för att öka rörlighet och minska smärta.

Forskningen går framåt och vår FASCIA är i sanning FASINERANDE.

Under 30 år som ”kroppsarbetare” har jag upplevt min beskärda del av smärta, förorsakad av överrörlighet/stelhet/överansträngning och olyckor.

Behandlingsmetoden FasciaTreatment har utkristalliserats och efter 6 månaders utvärdering är det dax för sjösättning.Behandlingen är en blandning av koppning, massage, töjningar och rörelsesekvenser för att lösa upp sammanväxningar i bindväven/fascia, öka flödet och därmed återskapa din rörlighet och lindra din smärta.

Resultaten är mycket goda i områden som nacke, axlar, bröstrygg men åxå ländrygg, vader, knän och lår är fascinerande. Dock kan nämnas att man kan bli väldigt trött och mör i kroppen efter en behandling och ev blåmärken kan sitta i några dagar, dock kvarstår den ökade rörligheten och värken avtar/försvinner helt. efter en behandling är det viktigt att du utforskar din ökade rörlighet så du inte stelnar i minskad rörlighet igen.

Erbjudane fram till 31 maj :

FasciaTreatmen, Massage, PT träning

 50 min 500kr

(ordinarie pris 700kr)

Massage med Sara

Jag har jobbat med massage i över 30 år och knådat allt från bäbisar till yrkesdansare, snickare, vårdpersonal med mera. Du kan välja mellan 3 olika koncept:

Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur med Marita

Med start våren 2018 kommer Marita Arnqvist att erbjuda Hawaiiansk Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur. Hon är utbildad undersköterska samt Lomi Lomi-massör och går nu sista steget till Akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage eller vill prova Akupressur, kontakta Marita på telefon 0763-90 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomering för 300 kr i timmen, det inkluderar samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!