Behandlingar

PT/Fascia treatment:

Med metoden PT/Fascia treatment arbetar vi upp rörligheten i ömmande och stelnade muskler. Om  korta stelnade muskelståk spänner över en eller flera leder kan det vara orsak till långvarig smärta, försämrad hållning och ökad stress i hela din organism.

Min metod har vuxit fram under 30 år och är en kombination av  personlig träning med fokus på rörelse, klassisk massage, yinyoga, kopping, töjningar, enkla rörelsesekvenser och andning för att lösa upp sammanväxningar i muskler, bindväv/fascia, öka flödet och därmed återskapa din rörlighet och lindra din smärta. Rörelsetester och skattning av smärtlindring under behandlingens gång är vägledande. Du kommer att vara aktiv under behandlingen för att uppnå optimalt resultat.

Resultaten är mycket goda i områden som nacke, axlar, bröstrygg men också ländrygg, vader, knän och lår är fascinerande. Dock kan nämnas att man kan bli väldigt trött och mör i kroppen efter en behandling och ev blåmärken kan sitta i några dagar. Se till att inte boka din första behandling samma dag som du behöver vara på topp!

Det är av största vikt att du fortsätter att använda dig av din återvunna rörlighet efter behandlingen så den inte går förlorad igen!

Avboka/stanna hemma om du är sjuk, vi spritar redskap, tvättar händer och använder självklart munskydd om det gör dig lugnare.

-Skicka din förfrågan om du känner att du behöver mer information innan du bokar: sara@growup.se

(vi svarar så fort vi kan, oftast innom 3 tim)

Vi rekommenderar en kombination av behandling/massage och PT eftersom vi  anser att det ger ett varaktigt och bättre resultat. Vill du bara ha ex PT så väljer du självklart det.