Behandlingar

 

Hittar du inga lediga tider….det beror på många externa engagemang och kort framförhållning. Säkrast skickar du förfrågan på:

sms 0708124747

sara@growup.se

jag svarar så fort jag hinner och alltid inom ett dygn.// sara

 

Massage med Sara

Jag har jobbat med massage i över 30 år och knådat allt från bäbisar till yrkesdansare, snickare, vårdpersonal med mera. Du kan välja mellan 3 olika koncept:

Massage 25 minuter 450 kr

Specifik massage med fokus där du behöver det, som till exempel för nacke, axlar och rygg.
Förutom kraftfull massage får du även en handlingsplan, stretch- och hållningsrelaterade förslag som du jobbar vidare på hemma.

Massage 50 minuter 700 kr

Härligt avslappnande genomgång av hela kroppen eller specifikt där du behöver det.

Massage 70 minuter 1 100 kr

En kombination av djupgående resultatinriktad och avslappnande helkroppsmassage.

Sara hjälper dig med Kinesiotejp 25 minuter inklusive tejp 450 kr

För att underlätta läkningsprocessen, testa att tejpa din tennisarmbåge, sträckning eller staga upp ett instabilt knä eller en trött ländrygg.

Reiki healing 70 min med FridaLo

Healing är en behandling som balanserar kroppens energisystem. Healingen hjälper dig att komma i balans fysiskt, psykiskt och emotionellt. Energiflödet i kroppen har en tendens att stagnera eller låsa sig när vi exempelvis är stressade, oroade eller är med om händelser som påverkar oss negativt. Healingen balanserar ditt energiflöde, renar kroppen och kan hjälpa till att komma till insikt med hur du ska hantera olika situationer eller att bearbeta undanträngda känslor. Healing kan även lindra fysisk smärta, läka sår och hjälpa inre organ att jobba som de ska. Det är en optimal form av friskvård som är djupt avslappnande och energigivande. Reiki betyder universell livskraft, den energi vi föds med, den som genomsyrar allt.

För information och bokning av Reikihealing kontakta FridaLo Vikman: fridaloyoga@gmail.com eller 0762 095388.

Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur med Marita

Med start våren 2018 kommer Marita Arnqvist att erbjuda Hawaiiansk Lomi Lomi-massage och elevbehandlingar i Akupressur. Hon är utbildad undersköterska samt Lomi Lomi-massör och går nu sista steget till Akupressur och stressterapeut. Om du vill ge dig ett fantastiskt omhändertagande och en lugn massage eller vill prova Akupressur, kontakta Marita på telefon 0763-90 19 30. Marita erbjuder även elevbehandlingar i Akupressur innan diplomering för 300 kr i timmen, det inkluderar samtal och interaktion mellan terapeut och klient. Obs, inga nålar!