Behandlingar

Erbjudande till 1 Nov. 2020

FasciaTreatmen, Massage, PT träning

 3×50 min 1500kr

(ordinarie pris 2100kr)

Bokning av behandlingar med Sara sker via :

sms 0708124747

 sara@growup.se

Event & Externa Pt Uppdrag  innebär att jag ofta är på språng och kanske inte är på plats i verkstan, om vi inte har en tidsbokning.

Vänligen Sara

NYTT: PT/Fascia Treatment:

Forskningen går framåt och vår FASCIA är i sanning FASINERANDE.

Med metoden PT/ Fascia Tretment arbetar vi upp rörligheten i ömmande och stelnade muskler. Om  korta stelnade muskelståk spänner över en eller flera leder kan det vara orsak till långvarig smärta, försämrad hållning och ökad stress i hela din organism.

Min metod har vuxit fram under 30 år och är en kombination av  Personlig träning med fokus på rörelse, klassisk massage, yinyoga, kopping, töjningar, enkla rörelsesekvenser & andning för att lösa upp sammanväxningar i muskler, bindväv/fascia, öka flödet och därmed återskapa din rörlighet och lindra din smärta. Rörelsetester och skattning av smärtlindring under behandlingens gång är vägledande, du kommer att vara aktiv och medverka under en  en Pt/F Treatment, för att uppnå optimalt resultat.

Se till att dricka vatten innan och efter behandling.

Resultaten är mycket goda i områden som nacke, axlar, bröstrygg men åxå ländrygg, vader, knän och lår är fascinerande. Dock kan nämnas att man kan bli väldigt trött och mör i kroppen efter en behandling och ev blåmärken kan sitta i några dagar. Se till att inte boka din första behandling samma dag som du behöver vara på topp!

Det är av största vikt att du fortsätter att använda dig av din återvunna rörlighet efter behandlingen så den inte går förlorad igen!

MOTION is LOTION

Sara